تمامی مطالب مطابق قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.درصورت مغایرت از گزارش پست استفاده کنید.

جستجو

میوه ستاره

    میوه ستاره‌ای که در علم گیاه‌شناسی با عنوان Averrhoa carambola شناخته می‌شود، میوه‌ای است که بر روی درخت کارامبولا می‌روید. علاوه بر کشورهای جنوب شرقی آسیا مانند فیلیپین، مالزی، اندونزی، سریلانکا، بنگلادش و نیز هند که خواستگاه اصلی این گیاه می‌باشند؛ این گیاه در نقاط دیگر جهان نیز می‌روید.

     

    علت نام‌گذاری این میوه با نام میوه ستاره‌ای شباهت فراوان آن به ستاره است، بالأخص وقتی به صورت عرضی برش می‌خورد. این میوه وقتی کاملا رسیده می‌شود، به رنگ زرد درمی‌آید و طعم ترش و شیرین مطلوبی پیدا می‌کند. در حقیقت ترکیبی از مزه‌های آناناس، گلابی، سیب و مرکبات است؛ اما میوه نرسیده آن ترش‌مزه می‌باشد و مزه‌ای مشابه با سیب سبز دارد.

    ارزش غذایی میوه ستاره‌ای

     

    میوه ستاره‌ای یکی از کم کالری ترین میوه‌ها می‌باشد، به طوری که در هر 100 گرم تنها 31 کالری انرژی دارد. این میوه به هیچ عنوان چربی اشباع، چربی ترانس و کلسترول ندارد و سرشار از ویتامین‌ها، املاح، آنتی‌اکسیدان‌ها و سایر مواد مغذی می‌باشد. پوست این میوه منبع خوبی از فیبر رژیمی می‌باشد. همچنین دارای ویتامین‌های گروه B مانند تیامین (B1)، ریبوفلاوین (B2)، نیاسین (B3)، پیریدوکسین (B6)، فولات (B9) و نیز ویتامین A و املاحی چون کلسیم، منیزیم، پتاسیم، روی، مس، فسفر و آهن است. میوه ستاره‌ای سرشار از ویتامین C می‌باشد و در هر 100 گرم از آن 7/34 میلی‌گرم از این ویتامین وجود دارد. در حقیقت 57 درصد نیاز روزانه به ویتامین C را تامین می‌کند. هر کدام از این میوه‌های ستاره‌ای وزنی معادل 70- 130 گرم دارند.


    این مطلب تا کنون 51 بار بازدید شده است.
    ارسال شده در تاریخ یکشنبه 6 دي 1394 [ گزارش پست ]
    منبع
    برچسب ها : , , , , ,

پربازدیدترین مطالب

آمار امروز شنبه 29 مهر 1396

  • تعداد وبلاگ :55487
  • تعداد مطالب :160212
  • بازدید امروز :92538
  • بازدید داخلی :6637
  • کاربران حاضر :166
  • رباتهای جستجوگر:303
  • همه حاضرین :469

تگ های برتر